Tarvikkeet

Nyt on aika laittaa vene hyvään kuntoon ensikesäksi.

Uutuustuote!

Täysin hengittävä tuote soveltuu erinomaisesti veneisiin, asuntovaunuihin, kaikkialle, missä tarvitaan hyvää makuupatjaa sekä ilmavuutta.

ZAW 010508 rete-duro PATJANALUSVERKKO

Loistava uutuustuote!

Helpottaa pitämään veneen patjat ilmavana, patjat eivät kerää kosteutta eivätkä homehdu. Pitää muotonsa, ei mene kasaan.

Materiaali 100 PES. Leveys 210 cm.

 


Hoitoaineet

Meillä myynnissä myös:

- Annalan puhdistusainepakkaukset
- Softcaren puhdistus- ja hoitoaineet

Teemme tekstisuojauksia valmiisiin kalusteisiin, venepatjoihin ja -penkkeihin sekä mattoihin. Tekstiilisuojan vaikutus kestää useita vuosia kertakäsittelyllä.

Lisätietoja kankaiden hoitamisesta ja puhdistamisesta:
http://www.softcare.fi/
http://www.annala.fi/hoito.html

 

Softcare Boat Care Kit - venetekstiilien hoitopakkaus

Venetekstiilien hoitopakkauksessa on kaikki mitä tarvitset veneen sisäverhoilun hoitoon: 500 ml:n pullo Softcare-suojaa ja 500 ml:n pullo tehokasta Softcare-verhoilupesuainetta, jolla voit pestä veneen sisustustekstiilejä sekä poistaa kaikenlaisia tahroja. Lisäksi pakkauksessa on froteeliina ja käyttöohjeet. Tutustu tuotekohtaisiin käyttöohjeisiin.

Softcare Textile Refresher

Softcare tekstiiliraikaste on uudentyyppinen tekstiilien ja muiden huokoisten pintojen raikastin ja epämiellyttäviä hajuja ennalta ehkäisevä tuote. Poistaa mm. homeen, hien ja muun epämiellyttävän tunkkaantuneen hajun kertasumutuksella kuukausiksi

 

Urannus veneenpesuaineet

Urannus tuottaa veneenomistajille erilaisia tarvikkeita veneen puhdistukseen ja kunnossapitoon. Tällä hetkellä tarvikevalikoima kattaa kaksi tehokasta puhdistusainetta Eco Specialin ja Xstrongin, joilla molemmilla on omat käyttökohteensa kokonaisvaltaisessa veneen huollossa.